Bachs blomsterremedier og doTERRA olier

Jeg stiftede bekendtskab med Bachs Blomsterremedier i 2012, og efter jeg har prøvet behandlinger på min egen krop, tog jeg en uddannelse og arbejder nu med Bachs Blomster som en af hjørnestenene. Principperne bygger i høj grad på ophavsmanden til Bachs Blomster, den engelske læge Dr. Edward Bachs sygdomsopfattelse og filosofi, ligesom jeg ofte følger min intuitive fornemmelse for blomsterne. Jeg bruger især Bachs Blomster ved personlig og spirituel udvikling. Bachs blomsteremedier er en god støtte i forskellige situationer i livet. De kan blandes individuelt, alt efter hvilken udfordring du har, eller du kan tage dråber fra en allerede blandet flaske med nødhjælpsdråber.

Nødhjælpsdråber er især anvendelige ved f.eks. nervøsitet i eksamenssituationer.

Du kan:

  • Få en bachs-blomsteremedie flaske i forbindelse med behandling hos mig.
  • Bestille en behandlingsflaske med Bachs blomster efter eget valg
  • Bestille en konsultation, hvor jeg hjælper med at sammensætte en behandlingsflaske præcis til dit behov.

 

doTERRA olier

DoTERRA olierne er rene olier, energi og velvære til din krop, sjæl og hjem. I mine behandlinger kan det forekomme, at jeg laver en olieblanding præcis målrettet dig og din situation.

De kan benyttes til forskellige formål, du kan tilsætte dem i en diffuser, de kan smøres 1 dråbe på håndled eller under fødderne.

Du kan købe i shoppen eller signe up:

http://www.mydoterra.com/hannemie