Hvem er jeg?

Mit navn er Hanne Mie Nielsen. Jeg bor i 8660 Skanderborg.

Jeg er Kinesiolog RAB (registreret alternativ behandler), uddannet fra Kinesiologiskolen i Vejle og Kinesiologi akademiet. Jeg har også taget uddannelsen i Kinergetics og RESET.

Jeg har taget håndlæseruddannelse ved Betina Maj.

Jeg har taget healeruddannelsen Den Indre Visdom og Kernehealeruddannelsen v/ Marianne Lane.

Desuden har jeg taget andre kurser i healing. Mine healingsmetoder udvikler sig stadig, senest er jeg begyndt at arbejde meget målrettet med healing til OCD, angst, som supplement til kinesiologi behandlingen m.m.

Jeg benytter mig oftest af intuitiv healing. Da de healingsmetoder, jeg kan, alle er intelligente betyder det, at den healingsenergi jeg giver, målrettes lige præcis til den person, der skal modtage healingen. De fleste healingsmetoder lægger sig ind i den intuitive healingsmetode, der derfor spænder bredt.

Jeg supplerer ofte healingen med forslag til en flaske med Bachs Blomsterdråber, som er homeopatiske.

 

Jeg tilbyder:

I år 2000 blev jeg færdig med en coach uddannelse, der er blevet brugt flittigt siden.

Efterhånden som jeg har taget uddannelse og udviklingsforløb indenfor det spirituelle, er coachuddannelsen fulgt med ind over. Jeg bruger det jeg ved om kommunikation i al den kontakt jeg har med mennesker. Mit første møde med meditation skete da jeg gik på et mindfulnessforløb. Mindfulness inspirerede mig til at tage en instruktør uddannelse i Mindfulness, og den erfaring bruges, når jeg afholder kurser og tager på rejser.

Jeg tilbyder:

  • Clairvoyance/ klarsyn med rådgivning og evt. coaching.
  • Healing, både intuitivt målrettet lige hvad du har brug for nu, og målrettet eks. stress, afbalancering af følelser, støtte til udrensning af tungmetaller og anden forgiftning med mere.
  • Kernehealing, der især er målrettet til barndomstraumer, der er opstået mellem 0 og 7 år.
  • Håndlæsning, hvor der kan komme klarsyn ind over - hænderne sætter dagsordenen for, hvad der skal tales om.
  • Kinesiologi, både traditionel kinesiologi med afbalancering af kroppen, Kinergetics og RESET metoden, hvor der hovedsageligt arbejdes med musklerne i ansigtet, da de kommunikerer med muskler i resten af kroppen, test for Epstein Bahr Virus med afbalancering og test af kost og kosttilskud, der kan støtte kroppen i udrensning og test og evt. afbalancering af allergi.
  • Ret tidligt fandt jeg ud af, at Bachs blomsterdråber er en god støtte til os som mennesker, lige der hvor vi er i livet, og jeg valgte at uddanne mig i konceptet. Jeg bruger dem ofte som supplement til den behandling jeg giver.

Jeg har taget en uddannelse til Lotus Feng Shui konsulent, da jeg synes, det er meget vigtigt, at boligen afspejler hvem vi er som personer. Alt er energi, og boligens energi har stor betydning for at vi som mennesker føler os hjemme i vores hjem. Det er muligt at optimere boligen indenfor livsområder som du gerne vil udvikle.

Inden for kinesiologiens verden har jeg taget kurser i sjæls kinesiologi, der arbejder med, hvad sjælen har af erfaringer fra tidligere liv. Dette supplerer den regressionsuddannelse jeg tog hos Michael Agerholm, der bygger på Rud Grants principper.

Hanne Mie Nielsen

Hanne Mie Nielsen
Indehaver af Intuitivguiding.dk