Indretning med Lotus Feng Shui

Lotus Feng Shui lægger vægt på, at din bolig er udtryk for det, der foregår i dit indre. Boligen er et skarpt og nøjagtigt spejl af dine underbevidste ønsker, håb, drømme og bekymringer. Dit hjem er et spejlbillede af din identitet.
Jeg er uddannet Feng Shui konsulent gennem Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui v/ Karin Jensen.

Der er i Feng Shui flere retninger, der alle peger på forskellige metoder til indretning. Det kan være kompasretningen, 3-dørs porten, eller den metode som Karen Kingston anbefaler i sin bog, hvor hun deler boligen op i 9 felter.

Jeg benytter kompasretningen.

Ydre Feng Shui

Feng Shui er en meget gammel kinesisk filosofi der handler om bevidst at skabe harmoni mellem mennesker og deres omgivelser gennem indretning.

Jeg lægger en Bagua, som er et kort, der deler huset op i 9 områder. Hver område er forbundet med et fundamental aspekt af livet, såsom: relationer, kærlighed, omdømme, karriere, helbred, velstand og rigdom. Jeg indretter bolig via kompasretningerne i boligen.
Har du et område i dit hjem, som du ikke bruger ret meget? Eller hvor du gemmer ting du ikke bruger mere, men ikke kan smide ud eller give væk? Dette skaber ikke kun ubalance i dit hjem, men siger også rigtig meget om dig som person. Ikke kun de ting du gemmer, men også det område du gemmer det i. Jeg kan kombinere Feng Shui med kinesiologi, så jeg tester på din krop, hvilket område i din bolig, der har prioritet som vi tager os af.
Søger du f.eks. efter din vej i livet, men har ubalance i dit livs/karriere-område kan det betyde, at du har svært ved, at finde vejen – eller har du uløste problemer i fortiden? Måske er det parforhold/relationer eller penge-området, der “roder” eller er tomt?

Indre Feng Shui
De forskellige områder i dit hjem fortæller ikke kun om de ydre udfordringer du har, men også om dine indre udfordringer. Når du lærer, hvordan de forskellige områder hænger sammen med dit liv og din situation, vil du vil have nogle redskaber, du kan bruge fremover. For at kunne løse et problem må du også kigge indad. Hvis ikke din intention, tanker og følelser er med i de ydre forandringer/forbedringer du gør med Feng Shui, kan du måske have svært ved, at opnå det du gerne vil.

Der kan være noget du skal lære om dig selv for, at kunne ændre energien til noget positivt.

Jeg tilbyder konsulentbistand i forbindelse med indretning af din bolig med Feng Shui.

En del af at indrette med Feng Shui er at rense og optimere energien i din bolig. En af måderne er, at du får vejledning til at rydde op i evt. rod. Det kan være rod i skuffer, skabe, værelser m.m. Al erfaring viser, at når der ryddes op og indretningen optimeres sker der mange nye ting i de personers liv, der bor i hjemmet.

Du kan vælge mellem 2-3 timers besøg eller 5-6 timers besøg i dit hjem. Du får bagua og rådgivning på 1 rum efter dine prioriterede områder.

Du får forslag til farver m.m., evt. indretningsforslag.

Kørsel efter statens takster lægges til når det er over 20 km fra min bopæl.