Udtalelser fra kunder

Håndlæsning:

Kvinde i 50´erne:

Jeg har været til håndlæsning hos dig, og jeg er meget overrasket over, hvor præcis du har været i din læsning. Jeg kan se på episoder der er sket efter håndlæsningen, at du havde set det på forhånd, så jeg var forberedt på at kunne håndtere situationer.

Kvinde i 30´erne:

Du har i håndlæsningen sat ord på nogle af de muligheder som jeg har i mit liv og de potentialer, jeg med fordel kunne udvikle i mig selv.

Kvinde i 50´erne:

Fantastisk dag med håndlæsning hos Hanne Mie. Jeg er fyldt med ny energi, indsigt i mit liv og mål for den nærmeste fremtid. Tak herfra – og de varmeste anbefalinger.

Kinesiologi:

Kvinde i 30´erne med flyskræk:

Du fik nedsat min flyskræk så meget, at fra ikke at kunne nærme mig en lufthavn, har jeg nu fløjet fra Billund til København og næste flyrejse til sydens sol er bestilt.

Kvinde i 50´erne med stress:

Jeg har været sygemeldt med stress i halvandet år inden jeg kom til dig. Gennem besøget hos hos dig kom min krop så meget i balance, at jeg nu kan overskue at indgå aftaler om, hvordan jeg kommer tilbage på arbejde.

Ung Kvinde på 16 med anorexi:

Besøgene hos dig har betydet, at jeg nu bedre kan indgå i den plan, der er lagt for mig, så jeg kan tage på igen. Samtidig tjekkede du vitaminer og mineraler der kunne være en god ide at supplere med, og i løbet af nogle dage oplevede jeg at få lidt mere overskud og føler mig lidt bedre tilpas med mig selv og min krop.

Kvinde i 40´erne.

Tusind tak Hanne for den dejlige afbalancering jeg fik af dig i dag. Min ryg/lænd/nakke har drillet mig igennem længere tid med smerter, men takket være din behandling rettede du min ryg op til igen at være lige og mine smerter er forsvundet.

Healing:

Mand i 40´erne:

Jeg har gået i et healingsforløb 3 gange ialt. På de 3 gange kunne jeg bedre mærke mig selv. Jeg fik et par teknikker til at få ro på mig selv og mærke ind i mig selv. Tak.